NEI-therapie

Wat is NEI?

NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma’s, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere snelle en plezierige manier aan te pakken en definitief op te lossen. 

Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig en de cliënt hoeft niet opnieuw de onverwerkte incidenten te beleven. NEI is een holistische methode waarin alle vijf principes aan bod komen.

Meer over NEI?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Dit is een zeer efficiënte methode waarbij je al binnen één behandeling indrukwekkende resultaten en veranderingen kunt merken. Dat komt doordat NEI de echte oorzaak achter jouw klacht aanpakt en niet alleen het symptoom. NEI is dus niet de paracetamol voor bijv. jouw hoofdpijn (het symptoom) zodat de pijn tijdelijk verdwijnt, maar pakt de oorzaak aan zodat je hoofdpijn blijvend kan verdwijnen.

Je zult met NEI inzicht krijgen in jouw belemmerende gedragspatronen en sabotage mechanismes welke gerelateerd zijn aan jouw klacht of probleem. Binnen één tot enkele sessies zal je deze patronen en mechanismes kunnen doorbreken.

Verder zal je merken dat de door jou beoogde doelen makkelijker te behalen zijn en dat je gewenste gedragsverandering blijvend kan zijn (denk aan stoppen met roken, afslanken en van een fobie of allergie afkomen).

Omdat er aandacht gegeven wordt aan alle vijf principes zal je je na één behandeling waarschijnlijk al energieker kunnen voelen, is het mogelijk dat je lekkerder in je vel zit en dat je gemakkelijker in je kracht kunt blijven.